Butikscentre / Butikker


Udvikling. Uden at det bliver indviklet.

 

R arkitekter arbejder med fornyelse og opdatering af eksisterende butikker og butikscentre. Der kan f.eks. være behov for at udvide et center, så det passer bedre ind i et koncept. Eller det kan være investeringsplaner hos ejeren, der sætter gang i nye planer. 


Når det f.eks. gælder facader, kan man komme langt med den gode idé. Det kan være med til at skabe et nyt image eller et nyt udtryk i en butik eller et center. 


R arkitekter arbejder med ideudvikling, udseende og udtryk. Men indsatsen handler i høj grad også om det indre i bygningen. Det kan være disponering, placering af gangforløb eller rum – og planlægning af butiksfacader, der skal kunne ses fra flere sider. Altsammen med det mål at gøre dine kvadratmeter mere sælgende og dermed mere salgbare.


R arkitekter har kapaciteten til at løse opgaverne og har medarbejdere med særlig kompetence på området. Derfor kan vi finde de rigtige lokaler, de rigtige lejere og i det hele taget hjælpe med udviklingen af din butik eller dit butikscenter. Uden at det bliver indviklet. Kontakt os og hør mere.  


 

 


herningCentret

Rosengårdcentret Store Torv

          R arkitekter     Demantsvænget 30     5260 Odense S     Tlf: 66 15 08 00    info@r-arkitekter.dk